Zakelijk & Particulier

Verhuisservice Goedkoop heeft al vele jaren ervaring op het gebied van ontruimen. Dit hebben wij opgedaan bij zowel particulieren als zakelijke ontruimingen. Om een goede offerte op te stellen nemen wij telefonisch contact met u op om het hele proces te bespreken. 

Heel Nederland

Verhuisservice Goedkoop biedt haar ontruimingsservice aan door heel Nederland. Wij hebben medewerkers, bussen en apparatuur door heel het land. Waaronder in steden als Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam. 

Hierdoor kunnen wij onze diensten scherp geprijsd aanbieden. Dit in tegenstelling tot andere aanbieders die vaak vanuit één locatie te werk gaan. Dit maakt ons ook nog eens flexibel! Voor het ontruimen van een woning of een zakelijk pand is Verhuisservice Goedkoop de beste optie. 

Een volledige ontruiming inclusief verwijdering van vloerbedekking en het bezemschoon achterlaten van het pand, dat is wat u kunt verwachten van ons. Mocht er een restgedeelte van de inboedel na de verhuizing nog afgevoerd moeten worden dan is dat ook mogelijk. Het ruimen van de inboedel van een bedrijfsruimte is een tijdrovende klus. Voor ons is het een dagelijks terugkomende bezigheid. Goede spullen worden hergebruikt en afval wordt op milieubewuste wijze afgevoerd.

Verhuur

Het is mogelijk om bij ons apparatuur te huren. Een verhuislift kunt u al huren voor €70,- per uur.

Veiligheid

Wij hebben een procedure ontwikkelt die ervoor zorgt dat uw goederen veilig van A naar B worden vervoerd.

Aantrekkelijke uurtarieven

Voordelig verhuizen? Wij bieden zeer scherpe uurtarieven aan.

Onze partners